Štampa na foliji

Foto

Samolepljiva folija sa štampom

Štampa na PVC samolepljivoj foliji spada u okvir štampe velikih formata. Štampu vršimo u eko-solventnoj tehnici na ploterima Mimaki jv150-160. Folijom se brendiraju staklene površine izloga, reklamne table od leksana, foreksa, klirita i lima, zatim bilbordi, svetleće reklame kao i enterijer objekata - zidovi i nameštaj. Na PVC foliji se takodje štampaju i nalepnice - stikeri pravilnog i nepravilnog oblika.

Reklamirajte priozvode, evente, pošaljite glasnu i jasnu poruku sa našim printovima!

Kvalitet nalepnica koju nudimo je fotorealistična rezolucija, koja naviše zavisi od kvaliteta pripreme. Outdoor digitalna štampa na samolepljivoj foliji ima garanciju od 3 godine na UV zrake.

Za kratkotrajne potrebe koristite folije sa removable lepkom koje se lako skidaju, ne oštećuju podlogu i ne ostavljaju tragove.

Ako kojim slučajem prelepljujete postojeći print koji ne želite da ljuštite, folija sa sivim lepkom osigurava da se novi print ne providi.

Štampa, u zavisnosti od primene može biti na sjajnoj ili mat foliji. Mat folije se najčešće koriste na reklamama koje su osvetljene reflektorima, zbog refleksije svetlosti. Kod nas možete naručiti digitalnu štampu na pvc-u u bilo kojoj dimenziji, pripremu možemo uraditi mi ili je Vi možete dostaviti.

Budite sigurni da ćemo finalni proizvod uraditi po evropskim standardima.
Aplikaciju na terenu ćemo odraditi brzo i kvalitetno!